Ефективното лечение на акне - Въпроси и отговори

Как продуктът  Tercon®  SKIN CARE  може да ви помогне ?

Tercon®  SKIN CARE  е модерен натурален продукт с уникална комбинация от активни съставки, които по естествен начин помогат при лечение и превенция на акне.

Как се използва продуктът Tercon®  SKIN CARE  ?

1-2 капсули 1-2 пъти на ден, наи-добре след хранене. Дозата се приема с достатъчно количество течност. Продуктът Tercon®  SKIN CARE може да се използва дългосрочно. Позитивни резултати могат да се наблюдават след няколко дни на употреба. Препоръчително  дозиране, вижте раздела " Дозировка "

Какви нежелани странични реакции могат да настъпят при използването на Tercon®  SKIN CARE?

Продуктът Tercon®  SKIN CARE е много добре поносим, не създава зависимост и не са известни странични ефекти. Не са известни противопоказания.

Безопасно ли е използването на Tercon®  SKIN CARE ?

Продуктът  Tercon®  SKIN CARE  е 100% натурален,  с безопасна и балансирана формула, съдържа естествени съставки, които са безопасни за нашето здраве.

Може ли да се използва по време на лечебни процедури ?

Продуктът Tercon®  SKIN CARE  е уникален продукт на базата на естествени съставки , без странични ефекти, не пречи на никакви  лечебни процедури и може да се използва паралелно по време на прилагането на стандартни лечебни методи като има синергетичен ефект и значително усилва ефективността на терапията.

Лекарство ли е  Tercon®  SKIN CARE ?

Tercon®  SKIN CARE е хранителна добавка, съдържа само безопасни натурални съставки. Предлага се без рецепта във всички аптеки в Чехия.

Къде може да се закупи продуктът Tercon®  SKIN CARE ?

Продуктът Tercon®  SKIN CARE  може да бъде закупен във всички аптеки в България, на www.farmar.bg  или в онлайн магазина

www.zdrava-lekarna.bg 

Skin Care

хранителна добавка

Skin Care

 

 

 

Значително подобрение може да се наблюдава още след няколко дни на употреба!