Отзиви

 

ИРЕНА СТ.

 

Синът ми е в пубертета и започна да се появява много неприятно акне по кожата му. Търсих някаква терапия и попаднах на SKIN CARE. Поръчах го и започна да го пие в комбинация с хранителен режим. До момента съм взимала две опаковки.

 

СЕВИ ХАСАН

Поръчвам SKIN CARE за мой близък. Страда от тежка форма на акне. Използва добавките заедно с медицинска козметика и така се грижи и външно за по-бързото повлияване на акнето. Без добавките обаче, ефектът от козметиката не е толкова ясно изразен. Чувства се много добре и предстои отново да му поръчам, защото опаковката му свършва.

 

ГЕРГАНА БОЗМАРОВА

Синът ми страда от акне. Изключително суетен е и много държи кожата му да изглежда добре. Поръчвам го вече за втори път, тъй като със сигурност има голям ефект, а още по-хубавото е, че няма странични ефекти и съдържанието включва само натурални съставки. Разбира се, синът ми спазва и диета, тъй като е подложен на силно нервно напрежение и всичко оказва влияние на лечението, особено стресът. След като включихме и терапията със SKIN CARE видимо наблюдаваме заличаване на пъпките.